marți, 26 aprilie 2011

Frigarui vegetariene...si nu numai




Reteta mea preferata de frigarui e cam asa: se insira pe tepusa ce legume iti trec prin cap, cu precizarea ca cel mai de efect sunt ardeiul gras si ceapa rosie. Pentru cei carnivori mai inseram si cate o bucatica de carnita, eventual piept de pui cat mai fraged.
Odata frigaruile formate, le stropesc generos cu sos de soia si sos worchester, apoi le presar cu sare, piper, busuioc si putin zahar. Sau, in loc de condimente, mix de grill din comert.
Amestecul celor doua sosuri este de mare efect, deoarece dau aroma, frigaruile ies fragede si se rumenesc apetisant.



2 comentarii:

  1. Cand v+ati destrabala in halul asta, mey_

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai luni s-a intamplat, undeva printr-un satuc vasluian zis Tacuta :)

    RăspundețiȘtergere