sâmbătă, 26 februarie 2011

Spaghetti cu somon afumat

Desi e o reteta in care rolul principal e detinut de paste, se pare ca orice as face nu reusesc sa ma despart de ingredientul meu preferat: usturoiul.
Asta e...

- jumatate de pachet de spaghetti
- 100-150 g somon afumat taiat fasii
- 100-150 ml smantana
- 1 lingura zeama de lamaie
- sare, piper
- 4 catei usturoi
- verdeata tocata dupa gust
- 4-5 linguri ulei

Spaghetele se fierb si se scurg bine fara a se clati. Se pun intr-o tigaie uleiul, usturoiul zdrobit si somonul si se dau la foc pana cand incepe sa se degaje aroma. Se adauga smantana, condimentele si verdeata si se tin pe foc inca vreo cateva minute, dar fara a se clocoti. Se ia de pe foc sosul, se adauga zeama de lamaie si se toarna peste paste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu